15 Jaar Letselschade Expert

 In Geen categorie, Team Justiz

Onze letselschade expert Mark Behlau zit deze maand 15 jaar in het vak. Een mooi jubileum!

Gepassioneerd en begaan begeleidt Mark slachtoffers van letselschade op weg naar hun herstel. “Ik vind het ontzettend leuk om mensen verder te helpen, hen te ondersteunen waar nodig en hun spreekbuis te zijn,” aldus Mark. Hij ziet het dan ook als zijn belangrijkste taak om te zorgen dat een cliënt goed geholpen wordt zodat hij of zij verder kan met zijn of haar leven.

Mark is een groot voorstander van harmonieus en respectvol schaderegelen: “Dat heb ik ook altijd proberen mee te geven aan de junioren die ik heb opgeleid. Geen onnodig gestrekte benen, geen geblaat en altijd letten op het behouden van de goede relatie. Dat is niet altijd mogelijk en soms moet je juist wel kwaad worden, omdat de rechtvaardigheid in het geding komt. Maar dat boos worden moet dan wel functioneel zijn en je moet nooit persoonlijk worden.”

“Bij Justiz krijg ik de tijd, het gevoel en de ruimte mijn visie op de schaderegeling volledig uit te dragen. Ik voel me dan ook erg prettig bij deze organisatie en hoop de komende jaren mooie ontwikkelingen samen door te kunnen maken!”

Recent Posts