Dit is hoe cliënten Justiz beoordelen

Doordat wij onze missie steevast waarmaken boeken wij in elke case de beste resultaten voor onze cliënten. Volgens de beoordelingen van onze cliënten scoort Justiz een uitstekend rapportcijfer. Lees hieronder in de reviews van onze cliënten hoe zij ons beoordelen.

10

Uitstekende ervaring met Justiz Letselschade B.V.

Vanaf het begin tot aan het eind heeft Justiz onze case met passie, informatie, actie, communicatie en wederzijds vertrouwen onze case perfect afgewerkt.
Dit zou ons nooit gelukt zijn. Bij deze nogmaals dank !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eersel - 26/06/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Zeer betrokken en bekwaam

Wij zijn nu twee keer zeer deskundig en betrokken begeleid door Fabian.

Hierdoor is een heftige periode van een auto-ongeluk positief afgesloten met een goede afhandeling met een tegenpartij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elst - 17/06/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

uitstekend

zeer deskundig afwikkeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- breda - 30/05/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Vind de begeleiding geweldig. Men is geduldig en kan zich plaatsen in je situatie

Ik voelde mij oprecht gesteund en men toonde heel veel begrip. De mate waarin men met mij meedacht is buiten gewoon. Duidelijk uitleg over de voor en tegens(tegenpartij) Dat ze zoveel mogelijk zullen proberen verantwoordelijkheid af te schuiven. Er zou een orgaan in het leven geroepen moeten worden(misschien is die er al)die toezicht houdt op dit onethisch gedrag van deze multinationals.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 30/05/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Fantastisch

Dat heb ik vanaf dag één zeer prettig ervaren. Ik ben heel goed begeleid geïnformeerd over mijn letselzaak door meneer Hensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 18/05/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Top advocaat!!!!!!!!

Goed behandeld door mijn advocaat alles ook netjes geregeld. Opvallend is dat deze advocaat heel veel verstand van het aanpakken van schadeletsel zaken. ZEKER EEN AANRADER.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 16/05/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Goed

Het contact met de heer Behlau heb ik als
erg prettig en professioneel ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Badhoevedorp - 05/05/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Uitstekende ervaring!

Het moment dat ik ze aan de lijn kreeg gaven ze mij al het vertrouwen dat het goed zou komen en ik me geen zorgen hoefde te maken. Contact verliep soepel. Altijd beschikbaar en hadden op elke vraag wel een antwoord! Ik raad het iedereen aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - 05/04/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Ik ben enorm goed bijgestaan.

Bij mijn schadeclaim ben ik enorm goed bijgestaan met advies, geduld en volharding. Er werd heel goed naar mijn wensen geluisterd een meegedacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 28/03/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
9

Prima afhandeling en fijn persoonlijk contact

Prima afhandeling van de zaak. Fijne persoonlijke benadering met oog voor de mens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VENRAY - 16/02/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

hele professionele en vriendelijke benadering

Al bij het eerste telefoontje had ik een zeer goede indruk en goed gevoel bij de hr Behlau en bij het eerste huisbezoek was ik om.

in totaal hebben wij 3,5 jaar contact gehad en dit was zo ontzettend professioneel. nooit was iets teveel , direct antwoord op mails, duidelijke uitleg, altijd vriendelijk en mee denkend. Bij de eindafhandeling heeft de hr Behlau ook zijn uiterste best gedaan met een uitstekend resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - 10/02/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Zeer tevreden

Ik wil de heer Behlau, ontzettend bedanken voor de goede begeleiding en voor alle inspanning in mijn dossier. U heeft mijn dossier uitstekend en netjes afgehandeld. Dankzij de expertise van Justiz kon ik mij volledig richten op mijn herstel en geen zorgen hoefde te maken over mijn letselschadezaak. Nogmaals bedankt voor de goede hulp en betrouwbaarheid! Zonder uw hulp was dit niet gelukt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 04/02/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

PRIMA!

Door anderen geattendeerd op de mogelijkheid/wenselijkheid om een letselschade-bureau in te schakelen na een onfortuinlijke uitglijding in de supermarkt door een sperzieboon op de grond. In al mijn naïviteit zou ik daar zelf nooit aan gedacht hebben, want "je breekt een heup, wordt geopereerd, en herstelt".... Het liep anders, en tot op de dag van vandaag ondervind ik nog iedere minuut de nadelige gevolgen van mijn valpartij. Dus ben heel blij met de financiële tegemoetkoming, voortvloeiende uit de aansprakelijkstelling van de supermarkt. Na de aanschaf van hulpmiddelen maakt het me mogelijk om wekelijks huishoudelijke hulp in te huren, zodat ik voorlopig nog zelfstandig kan blijven wonen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxtel - 24/01/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Betrouwbaar en deskundig.

Veel brief contact, fijne ervaring dat er regelmatig contact onderhouden wordt over de situatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithoorn - 23/01/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
8

4

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 15/01/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Uitstekend geholpen

Persoonlijke aandacht; oog voor details; Martijn is goed bereikbaar; er is expertise aanwezig;
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijssen - 27/12/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
9

prettige behandelaar waar ik mijn hart kon luchten

Twee jaar lang mijn belangen behartigd. Niet vaak comunnicatie gehad met elkaar maar op het moment dat er gecommuniceerd werd, ervaarde ik dit als zeer prettig. Geen dag spijt gehad dat ik Martijn als belangenbehartiger had gekozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 26/12/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Perfect.

Ik ben onwijs fijn geholpen, de letselschade expert heeft erg haar best gedaan, toonde interesse en heeft gezorgd voor een snelle afhandeling van mijn zaak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vianen - 04/12/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Betere hulp hand ik niet kunnen krijgen

Ik heb heel blij met de hulp die ik heb gekregen. Door de jaren heen ben ik altijd goed geholpen, ik kreeg altijd snelle reactie, passende advies en Fabian en Mark hadden overal kennis van.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Warnsveld - 01/10/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
8

Snelle communicatie, alles is er duidelijk weergegeven en verwoord. Ik had het volle vertrouwen.

De ervaring met Justiz letselschade heb ik als zeer positief ervaren. De communicatie was snel en helder, de mails waren overzichtelijk en voor een leek duidelijk te begrijpen. Was er iets niet duidelijk dan werd dit telefonisch of met beeldbellen verhelderd. Natuurlijk waren er factoren waardoor het proces vertraagt werd maar op Justiz kon ik altijd rekenen! Ook als mijn belangen behartiger zelf niet beschikbaar was kan ik op een collega terugvallen(Die ook op de hoogte was van mijn dossier en het verloop daarvan).
Ik raad Justiz Letselschade zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 28/09/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
8

Goed geregeld

Justiz heeft mijn letselschadeprocedure de afgelopen 3,5 jaar vanaf begin tot eind op een professionele manier gevolgd. Wanneer ik zelf niet in staat was, of vergeten was te reageren op een van hun berichten herinnerden zij mij op rustige en geduldige wijze aan hun eerdere berichten. Het overgaan tot sluiten van het dossier gebeurde pas op het moment dat mijn casus daar ook echt klaar voor was, en werd op geen enkele manier eerder geforceerd. Het inschakelen van Justiz heeft mij veel administratie en communicatie met de tegenpartij uit handen genomen, waar ik zelf geen verstand van had en waar ik zelf ook niet aan toe was geweest. Zonder Justiz was mijn casus zeer waarschijnlijk niet op deze wijze afgerond. Al met al zeer tevreden met hun service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 22/09/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Nemen alles uit handen

Door het ongeval en een jaar lang zelf met de tegenpartij te moeten communiceren, kwam Justiz op mijn pad.
Zij hebben echt alle communicatie voor mij richting de tegenpartij gedaan. Gaven mij ook veel adviezen wat wel/niet te doen in bepaalde situaties.
Het contact verliep ook erg prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss - 15/09/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Vriendelijke, adequate hulp met gewenste uitkomst

Erg tevreden over de afhandeling van mijn zaak door Justiz Letselschade. Heldere uitleg, klantvriendelijk en adequate hulp.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 10/09/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Goede begeleiding van begin tot eind

Goede begeleiding van begin tot eind.

Mocht er ooit nog iets voordoen dan zullen wij ze zeker weer om juridische bijstand vragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - 08/09/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Ik ben goed geholpen erg tevreden.

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 04/08/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Top!

Heb de zaak laten overnemen van ANWB naar Justiz. Alles prima opgelost is aanzienlijke tijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 04/08/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Een hele goede ervaring.

Justiz heeft ons op een hele prettige manier geholpen. Wij zijn erg tevreden en blij met het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 29/07/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Super deskundig, snelle reacties, strijdlustig.

Nou had eerst een super slechte ervaring met mijn oude advocaat (niet bij Justiz letselschade). Ben ik hier terecht gekomen door de goede verhalen van kenissen. En wat hebben zij gelijk! Super deskundig, al bel je ze nemen ze op ongeacht of ze het druk hebben. Super behulpzaam. Ik ben erg te vreden met hoe alles is verlopen. Ik zal iedereen Mw. Snellaars aanraden!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 27/07/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Martijn Stolk is de beste advocaat doe ik ooit heb gehad!

Zeer prettige contact gehad met deze advocaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 23/07/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Hij wist waar hij het over had, erg deskundig

Ben erg tevreden, heb goed advies gekregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 16/07/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
9

Zeer prettige en professionele hulp

Ik ben erg prettig geholpen. Het contact was altijd heel duidelijk en vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 15/07/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Hij is betrouwbaar, professional en bekwaam in zijn vak.

Mark is zeer betrokken geweest bij het schade letsel proces. Ik kreeg bij Mark een betrouwbaar en goed gevoel. Hij is zeer professional en komt altijd zijn afspraken na en heeft mij daarnaast ook gerust gesteld. Zelf ervaarde ik dit als zeer positief en prettig. Je kon merken dat hij ook daadwerkelijk professioneel in zijn vak is.

Hij heeft veel geduld en laat je ook weten waar je aan toe bent.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 09/06/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Deskundig, ervaren, menselijk.

Case duurde door persoonlijke omstandigheden jaren langer dan verwacht. Casemanager bij Justiz Letselschade hield voortdurend vinger aan de pols. Koppelde terug waar nodig. Gaf goed advies. Naar voller tevredenheid reëel afgehandeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 26/05/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Professionele en betrokken jurist die tijd neemt om dingen uit te leggen.

Justiz heeft mij gedurende de zaak goed begeleidt. De communicatie ging erg soepel en vlot. Het contact richting mij dan wel richting de tegenpartij was altijd professioneel.

De adviezen waren niet altijd zoals ik ze wilde horen, maar dit werd elke keer met een gedegen argumentatie onderbouwd. De jurist nam de tijd om antwoorden te geven op alle vragen die ik had. Dat hielp mij om de zaak vanuit een ander (juridisch) perspectief te kunnen zien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - 22/05/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Uitstekende

Ik ben met Martijn heel goed geholpen met de schade vergoeding .
Hij heeft alles goed geregeld en hij naam met mijn altijd contact op als er iets was en andersom ook staat gewoon klaar voor je ook met vragen .nogmaals gewoon goed ik zou hem iedereen aanraden voor hulp .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijen - 17/05/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Begripvol, vakkundig en meedenkend

Mijn zaak is ontzettend goed opgepakt door Justiz. Ondanks de onzekerheid, hebben ze mijn zaak aangenomen en zeer goed met mij meegedacht. Bij vakanties/verlof van mijn specialist werd mijn zaak goed overgenomen door zijn collega's.

De client staat centraal bij Justiz. Het is een ontzettend fijne en vakkundige organisatie, precies waar je als client precies behoefte aan hebt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 17/05/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Professionele hulp bij letselschade

Twee keer een beroep gedaan op de service van Justiz. Beide keren werd ik fantastisch geholpen. Er wordt aan je gedacht en met je meegedacht om tot een gepaste oplossing te komen voor iedereen. Martijn Stolk heeft mijn laatste zaak behandeld. Hij heeft de gave om je meteen een vertrouwd gevoel te geven. Hij houdt van koffie (mijn type mens) en communiceert duidelijk en krachtig. In Amerika zouden ze zeggen: he's got your back. Dat gevoel heb ik bij Martijn. Een professional op zijn veld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 07/05/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Goed geholpen en meer dan tevreden

Ben zeer tevreden, en zal het zeker aan andere mensen aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 05/05/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Onmogelijke opgave maar netjes gedaan

Had alle hoop opgegeven het schip was aan het zinken aan Justiz voor gelegd duidelijk verhaal verteld ze zijn de strijd aangegaan en gewonnen gewoon geweldig had niets te verliezen je moet wel geduld hebben en laat de vak mensen hun werk doen. Ze gaan de zaak bekijken als ze er geen brood in zien beginnen ze er niet aan. Mijn dank is groot.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerde - 04/05/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Super goed geholpen

2 en half jaar terug een motorongeluk gehad. Mn elleboog en pols gebroken. Door schuld van een bestuurder van n busje ben ik opzoek gegaan naar een letsel jurist. Uitgekomen bij Justiz. Martijn Stolk die daar werkt heeft mij geholpen. Eerst met een gesprek thuis en later goed bereikbaar via mail en telefoon. Heeft door Allianz; de verzekeraar vd tegenpartij wel lang geduurd voor ik mn uitkering kreeg. Martijn Stolk heeft een groot bedrag kunnen eisen van Allianz. Al met al echt super tevreden over contact, afhandeling en tussentijds op de hoogte houden.

Echt!!! Een aanrader!!!
Mvg René
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - 28/04/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Uitstekend Zeker een aanrader.

Ik heb echt een hele goede,positieve ervaring met Justiz.B.V.Ik ben snel geholpen iedere mailtje,appje of belletje werd direct geholpen.Ik heb mij nooit alleen of in de steek gelaten gevoeld.De heer Martijn heeft echt bij mijn ingewikkelde zaak iedere keer achter mij gestaan en mij duidelijke adviezen gegeven.Ik ben echt de heer Martijn dankbaar natuurlijk ook zijn andere bij betrokken collega,s.Ik heb in mijn leven mischien zoals meeste hier vervelende zaken gehad bij zulke zaken heb je hulp nodig van iemand die weet waar hij/zij over heeft dit is de juiste adres.Ik heb mij gewoon thuis gevoeld.Justiz.B.V levert echt gewoon serieuze prof werk af,ze zoeken alles voor je uit.Ik ben blij met resultaten ik raad ook al mensen om mijn heen die zulke vervelende situatie zitten contact met Justiz.bv op te nemen hier luisteren ze tenminste naar je en je vragen worden zo snel beantwoord dat je niet met vraagtekens thuis zit te wachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravenhage - 28/04/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
9

Ik heb mij heel veilig gevoeld bij Justiz Letselschade B.V.

Door nalatigheid van derden had ik mijn schouder gebroken. Ik heb deze partij direct aansprakelijk gesteld. Ik wist echter niet hoe nu verder. Justiz Letselschade wist dit echter wel! Na een prettige persoonlijke kennismaking, heb ik hen direct in de arm genomen. Gedurende het gehele traject waren de contacten professioneel, warm en betrokken. Alles is mij uit handen genomen en Justiz heeft met verve mijn belangen behartigd. Mijn zaak is door de hulp van Justiz succesvol afgerond en in mijn geval, zeker boven mijn eigen verwachting. Ik ben Justiz hiervoor zeer erkentelijk. Ik hoop Justiz in de toekomst nooit meer nodig te hebben maar mocht iemand in dezelfde omstandigheden komen, dan beveel ik Justiz zeer aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout - 28/04/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
9

Betrouwbare bedrijf!

Ik vond het heel prettig om met jullie samen te werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 16/03/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Je wordt er netjes en respect vol geholpen!

Ik ben zeer tevreden. Met de hulp die ik mocht ontvangen van jullie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 02/03/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
9

Heel erg fijn en duidelijk

Aangezien dit toch voor de meeste mensen nieuw is en schrikken ben ik erg blij geweest met de duidelijk uitleg en de tijd die er genomen word voor je.(zelfs als ze op vakantie gaan word dit goed geregeld)
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 25/02/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Zeer deskundig, daadkrachtig en geduldig waarbij klantbelang voorop staat.

Martijn Stolk van Justiz heeft mij vanaf ons eerste contactmoment een vertrouwd gevoel gegeven.

Zonder zijn hulp en doorzettingsvermogen was ik persoonlijk helemaal vastgelopen in de gemeentelijke bureaucratie.
Het belang van de klant staat altijd voorop waarbij het commercieel belang van Justiz geen rol speelt.
Echt super goed geholpen met uiteindelijk positief resultaat.
Heel erg bedankt,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Opheusden - 22/02/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
9

Heb de service ervaren als persoonlijk, prettig, betrouwbaar en professioneel.

Altijd heeft Mark voor mij klaar gestaan wanneer ik vragen had. Door een onverwacht auto ongeluk heb ik wel gevoeld dat ik in mijn recht stond en alle mogelijke therapieën kom proberen om me beter te voelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deurne - 10/02/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Zeer betrokken !

Martijn heeft mij enorm geholpen, ondersteund en zeker gemotiveerd in deze lastige periode. Hij heeft het uiterste inzet getoond en bedank hem hierbij enorm !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 08/02/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
8

nauwkeurig, klantgericht en luisterend oor

Ik heb een prettige ervaring met Justiz, M. van Behlau. Hij heeft mij 3x geholpen en alles voortvarend en nauwkeurig met oog voor de klant en goede suggesties.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 02/02/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
1

Slecht

Na mijn slechte ervaring bij Drost in Hengelo ben ik gaan zoeken naar een andere belangenbehartiger. Vervolgens ben ik via internet bij Justiz terecht gekomen. Kwam snel achter dat hij niet transparant was en dat ik sommige correspondentie tussen het verzekeringsmaatschappij en Justiz zelf moest opvragen. Mijn mening is dat de belangen behartigt van de verzekeringsmaatschappij en zichzelf, zodanig dat hij goed bij hun in de picture pictures staat. Met zijn vaderschapsverlof was er geen vervanger voor mijn vragen. Zogenaamd zou dan er een collega zijn die dat wel zou wel moeten doen. Heer Stolk is zelf wel een nette man en beleefd.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Nijmegen - 28/01/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
Beoordeel ons