Dit is hoe cliënten Justiz beoordelen

Doordat wij onze missie steevast waarmaken boeken wij in elke case de beste resultaten voor onze cliënten. Volgens de beoordelingen van onze cliënten scoort Justiz een uitstekend rapportcijfer. Lees hieronder in de reviews van onze cliënten hoe zij ons beoordelen.

7

Hun hebben veel kennis

De letselschadeadvocaat die ik gehad heb Was meegaand en heeft vele gesprekken gevoerd met tegenpartij goede kennis en ook zakelijk. Wat ik vervelend vond als je wat opstuurde was ik onzeker dat goed was kreeg ik nooit bevestiging Maar misschien ben ik ouderwets als iemand wat aan mijn stuur bevestigd altijd maar ik heb er maar bij neergelegd en als niet goed was kreeg ik wel te horen Ik heb ook van jullie stijl veel geleerd Naar het ongeval hebben jullie gedaan dit kon ik totaal niet bij hebben Daar ben jullie dankbaar voor
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Herveld - 22/03/2024 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Door iemand die ervaring had met Justiz, heb ik het hele traject zeer positief ervaren.

Ik ben blij dat ik het advies heb opgevolgd om hulp in te roepen van Justiz. Vanaf het eerste telefoontje tot het sluiten van het dossier, heb ik het gevoel gehad dat ik niet alleen stond, werd goed geïnformeerd over het traject, hebben mij ontzorgd door hun expertise en deskundig door Mark en Emely. De begeleiding in alles was uitstekend. Ik zou Justiz bij iedereen aanraden, mocht je in situatie terecht komen soortgelijk, omdat ik het anderen deze adequate hulp ook gun.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 20/03/2024 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Very good

I had an accident. Ms. Claus took over my case and supported with all process and explanations needed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veghel - 14/02/2024 - Over Justiz Letselschade B.V.
9

Zeer meedenkend kantoor

Absolute doorbijters en denken aan alles!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- oosterbeek - 08/01/2024 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Geweldig geholpen

Een super ervaring gehad. Super fijne medewerkers, je krijgt snel antwoord op je vragen. Alle medewerkers gebruiken hun kennis en kunde.

Super bedankt voor alles het afgelopen jaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 14/12/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

perfecte dienstverlening

bij elke stap betrokken. volhardend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- den haag - 21/11/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Boven mijn verwachtingen

Deskundig en betrokken, heeft mij veelzijdig advies en hulp gegeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 09/10/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
7

Goed

Wordt goed te woord gestaan en gelijk actie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 22/06/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Deskundig advies en fijne communicatie.

De samenwerking/contact met Fabian was vanaf het begin helder en prettig.

De plan van aanpak was tijdens het intakegesprek uitgebreid besproken. Wij gingen vol goede moed het traject in. De communicatie was per mail duidelijk en snel. Het was voor beide partijen een constructieve mailwisseling.
We hebben het tijdens het hele traject ervaren als zijnde to-the-point.

Uiteindelijk is onze casus met een goed resultaat afgesloten, dankzij de deskundige hulp, zorgvuldigheid en nauwgezetheid van Fabian.
Dank Fabian voor je inzet. Wij zijn zeer tevreden gestemd !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellouw - 08/06/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Betrouwbaar, correct, zorgvuldig.

Heel prettig in contact, duidelijke informatieverstrekking. Nauwkeurig en meedenkend. Zeer aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 't Harde - 07/06/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

GEWELDIG

Eerste keer een ongeluk gehad, waar moest ik beginnen? Ik had hier helemaal geen verstand van, tot iemand mij vertelde over Justiz. Contact opgenomen en Martijn Stolk wou direct helpen en heeft vanaf dag 1 tot het sluiten van de dossier altijd zijn best gedaan, altijd bereikbaar en vooral ook erg vriendelijk en betrouwbaar. Je kunt echt merken dat Martijn Stolk dit werk doet, om mensen echt te helpen. Ik zal onze samenwerking nooit vergeten. Bedankt voor alles!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sprang-Capelle - 04/05/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Uitstekend

Ik heb alle hulp gekregen van de heer Martijn Stolk. Goed geholpen. Goede communicatie.

Zeer vriendelijk. Alle informatie gekregen . Goed bereikbaar. Ben zeer tevreden met de hulp.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 18/04/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Positief

De hulp van Justiz heb ik als zeer positief ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 14/04/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Justiz Letselschade zou ik een ieder aanraden

Omdat mijn werkgever de VRR niets voor mij deed na het bedrijfsongeval wat mij ambulancechauffeur tijdens mijn dienst overkwam en het Maasstad ziekenhuis waar het ongeval op hún terrein plaatsvond niets van zich liet horen, ik daardoor anderhalve maand uit de running was met privé grote gevolgen, was het noodzakelijk dat ik het ziekenhuis zelf maar aansprakelijk heb gesteld. Mr. E.M.V.Snellaars was degene die binnen Justiz Letselschade B.V. deze zaak in behandeling nam en voor ons een zeer bevredende schadevergoeding realiseerde. Correct informerend en voor de toekomst, indien er zich toch nog complicaties voor zouden doen, adviserend maakt dat wij zeer tevreden over het verloop en de afwikkeling. Proficiat !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 28/03/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

zorgvuldig en effectief

het gaf me rust geholpen te worden door een deskundige, die vanuit ervaring met aandacht en redelijkheid een last wegnam in een toch al zware periode
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - 08/02/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Super!

Ik ben erg blij met de hulp die Justiz aanbied. Ze zijn goed bereikbaar, ze denken in oplossingen en zijn zeer professioneel. Ik ben geholpen door Martijn Stolk. Martijn is erg behulpzaam en vriendelijk, hij helpt je met alle vragen en niks is te veel. Petje af!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sprang-Capelle - 30/01/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Fantastisch

Enorm goed geholpen door Mandy van Justiz Letselschade. De zaak was binnen 3 maanden afgewikkeld. Van alle communicatie werd ik meteen op de hoogte gehouden en overal bij betrokken. Heel erg bedankt voor de goede service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout - 20/01/2023 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Perfect

Mijn ervaring is dat mv Snellars en Martijn Stolk is het beste letsel schade kantoor erg vriendelijk,werk ernstig zijn best te doen met hart.
Kancelaria adwokacka jest najlepsza pracuja z sercem polecam wszystkim Zaneta Pawlicka
POMOCNA DLON NL
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - 13/12/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Perfect

Mijn ervaring is dat mv Snellars en Martijn Stolk is het beste letsel schade kantoor erg vriendelijk,werk ernstig zijn best te doen met hart.
Kancelaria adwokacka jest najlepsza pracuja z sercem polecam wszystkim Zaneta Pawlicka
POMOCNA DLON NL
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - 13/12/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Perfect

Mijn ervaring is dat mv Snellars en Martijn Stolk is het beste letsel schade kantoor erg vriendelijk,werk ernstig zijn best te doen met hart.
Kancelaria adwokacka jest najlepsza pracuja z sercem polecam wszystkim Zaneta Pawlicka
POMOCNA DLON NL
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - 13/12/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Perfect

Mijn ervaring is dat mv Snellars en Martijn Stolk is het beste letsel schade kantoor erg vriendelijk,werk ernstig zijn best te doen met hart.
Kancelaria adwokacka jest najlepsza pracuja z sercem polecam wszystkim Zaneta Pawlicka
POMOCNA DLON NL
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - 13/12/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Perfect

Mijn ervaring is dat mv Snellars en Martijn Stolk is het beste letsel schade kantoor erg vriendelijk,werk ernstig zijn best te doen met hart.
Kancelaria adwokacka jest najlepsza pracuja z sercem polecam wszystkim Zaneta Pawlicka
POMOCNA DLON NL
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - 13/12/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Perfect

Mijn ervaring is dat mv Snellars en Martijn Stolk is het beste letsel schade kantoor erg vriendelijk,werk ernstig zijn best te doen met hart.
Kancelaria adwokacka jest najlepsza pracuja z sercem polecam wszystkim Zaneta Pawlicka
POMOCNA DLON NL
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - 13/12/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Perfect

Mijn ervaring is dat mv Snellars en Martijn Stolk is het beste letsel schade kantoor erg vriendelijk,werk ernstig zijn best te doen met hart.
Kancelaria adwokacka jest najlepsza pracuja z sercem polecam wszystkim Zaneta Pawlicka
POMOCNA DLON NL
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROTTERDAM - 13/12/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Alle verwachtingen overtroffen

Was al 3 jaar bezig met verzekering tegenpartij om tot een wederzijds besluit te komen. Er werd door de tegenpartij nauwelijks adequaat gereageerd. Betalingen bleven uit en werd niet gereageerd. Wel steeds vragen om informatie. Toen kwam Justiz, wat een verademing. Neemt veel werk uit handen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 30/08/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Uitstekende goede hulp gehad

Wij zijn bijzonder goed geholpen , in het oerwoud van regels en over de vraag wat we precies moesten doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 30/08/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Geweldig

Geweldig geholpen in die 3 jaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 04/08/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

mijn zaak is prima behandeld

mijn zaak is tot volle tevredenheid behandeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 21/07/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Geweldig

Ik ben uitermate te spreken over Mandy. Hoe ze ons geholpen heeft en bijgestaan. Ook ben ik uitermate te spreken hoe goed wij geïnformeerd worden. In één woord fantastisch.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geertruidenber - 11/07/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Uitstekende ervaring met Justiz Letselschade B.V.

Vanaf het begin tot aan het eind heeft Justiz onze case met passie, informatie, actie, communicatie en wederzijds vertrouwen onze case perfect afgewerkt.
Dit zou ons nooit gelukt zijn. Bij deze nogmaals dank !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eersel - 26/06/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Zeer betrokken en bekwaam

Wij zijn nu twee keer zeer deskundig en betrokken begeleid door Fabian.

Hierdoor is een heftige periode van een auto-ongeluk positief afgesloten met een goede afhandeling met een tegenpartij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elst - 17/06/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

uitstekend

zeer deskundig afwikkeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- breda - 30/05/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Vind de begeleiding geweldig. Men is geduldig en kan zich plaatsen in je situatie

Ik voelde mij oprecht gesteund en men toonde heel veel begrip. De mate waarin men met mij meedacht is buiten gewoon. Duidelijk uitleg over de voor en tegens(tegenpartij) Dat ze zoveel mogelijk zullen proberen verantwoordelijkheid af te schuiven. Er zou een orgaan in het leven geroepen moeten worden(misschien is die er al)die toezicht houdt op dit onethisch gedrag van deze multinationals.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 30/05/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Fantastisch

Dat heb ik vanaf dag één zeer prettig ervaren. Ik ben heel goed begeleid geïnformeerd over mijn letselzaak door meneer Hensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 18/05/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Top advocaat!!!!!!!!

Goed behandeld door mijn advocaat alles ook netjes geregeld. Opvallend is dat deze advocaat heel veel verstand van het aanpakken van schadeletsel zaken. ZEKER EEN AANRADER.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 16/05/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Goed

Het contact met de heer Behlau heb ik als
erg prettig en professioneel ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Badhoevedorp - 05/05/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Uitstekende ervaring!

Het moment dat ik ze aan de lijn kreeg gaven ze mij al het vertrouwen dat het goed zou komen en ik me geen zorgen hoefde te maken. Contact verliep soepel. Altijd beschikbaar en hadden op elke vraag wel een antwoord! Ik raad het iedereen aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Soest - 05/04/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Ik ben enorm goed bijgestaan.

Bij mijn schadeclaim ben ik enorm goed bijgestaan met advies, geduld en volharding. Er werd heel goed naar mijn wensen geluisterd een meegedacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 28/03/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
9

Prima afhandeling en fijn persoonlijk contact

Prima afhandeling van de zaak. Fijne persoonlijke benadering met oog voor de mens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VENRAY - 16/02/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

hele professionele en vriendelijke benadering

Al bij het eerste telefoontje had ik een zeer goede indruk en goed gevoel bij de hr Behlau en bij het eerste huisbezoek was ik om.

in totaal hebben wij 3,5 jaar contact gehad en dit was zo ontzettend professioneel. nooit was iets teveel , direct antwoord op mails, duidelijke uitleg, altijd vriendelijk en mee denkend. Bij de eindafhandeling heeft de hr Behlau ook zijn uiterste best gedaan met een uitstekend resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- AMSTERDAM - 10/02/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Zeer tevreden

Ik wil de heer Behlau, ontzettend bedanken voor de goede begeleiding en voor alle inspanning in mijn dossier. U heeft mijn dossier uitstekend en netjes afgehandeld. Dankzij de expertise van Justiz kon ik mij volledig richten op mijn herstel en geen zorgen hoefde te maken over mijn letselschadezaak. Nogmaals bedankt voor de goede hulp en betrouwbaarheid! Zonder uw hulp was dit niet gelukt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 04/02/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

PRIMA!

Door anderen geattendeerd op de mogelijkheid/wenselijkheid om een letselschade-bureau in te schakelen na een onfortuinlijke uitglijding in de supermarkt door een sperzieboon op de grond. In al mijn naïviteit zou ik daar zelf nooit aan gedacht hebben, want "je breekt een heup, wordt geopereerd, en herstelt".... Het liep anders, en tot op de dag van vandaag ondervind ik nog iedere minuut de nadelige gevolgen van mijn valpartij. Dus ben heel blij met de financiële tegemoetkoming, voortvloeiende uit de aansprakelijkstelling van de supermarkt. Na de aanschaf van hulpmiddelen maakt het me mogelijk om wekelijks huishoudelijke hulp in te huren, zodat ik voorlopig nog zelfstandig kan blijven wonen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxtel - 24/01/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Betrouwbaar en deskundig.

Veel brief contact, fijne ervaring dat er regelmatig contact onderhouden wordt over de situatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithoorn - 23/01/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
8

4

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 15/01/2022 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Uitstekend geholpen

Persoonlijke aandacht; oog voor details; Martijn is goed bereikbaar; er is expertise aanwezig;
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijssen - 27/12/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
9

prettige behandelaar waar ik mijn hart kon luchten

Twee jaar lang mijn belangen behartigd. Niet vaak comunnicatie gehad met elkaar maar op het moment dat er gecommuniceerd werd, ervaarde ik dit als zeer prettig. Geen dag spijt gehad dat ik Martijn als belangenbehartiger had gekozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 26/12/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Perfect.

Ik ben onwijs fijn geholpen, de letselschade expert heeft erg haar best gedaan, toonde interesse en heeft gezorgd voor een snelle afhandeling van mijn zaak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vianen - 04/12/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
10

Betere hulp hand ik niet kunnen krijgen

Ik heb heel blij met de hulp die ik heb gekregen. Door de jaren heen ben ik altijd goed geholpen, ik kreeg altijd snelle reactie, passende advies en Fabian en Mark hadden overal kennis van.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Warnsveld - 01/10/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
8

Snelle communicatie, alles is er duidelijk weergegeven en verwoord. Ik had het volle vertrouwen.

De ervaring met Justiz letselschade heb ik als zeer positief ervaren. De communicatie was snel en helder, de mails waren overzichtelijk en voor een leek duidelijk te begrijpen. Was er iets niet duidelijk dan werd dit telefonisch of met beeldbellen verhelderd. Natuurlijk waren er factoren waardoor het proces vertraagt werd maar op Justiz kon ik altijd rekenen! Ook als mijn belangen behartiger zelf niet beschikbaar was kan ik op een collega terugvallen(Die ook op de hoogte was van mijn dossier en het verloop daarvan).
Ik raad Justiz Letselschade zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 28/09/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
8

Goed geregeld

Justiz heeft mijn letselschadeprocedure de afgelopen 3,5 jaar vanaf begin tot eind op een professionele manier gevolgd. Wanneer ik zelf niet in staat was, of vergeten was te reageren op een van hun berichten herinnerden zij mij op rustige en geduldige wijze aan hun eerdere berichten. Het overgaan tot sluiten van het dossier gebeurde pas op het moment dat mijn casus daar ook echt klaar voor was, en werd op geen enkele manier eerder geforceerd. Het inschakelen van Justiz heeft mij veel administratie en communicatie met de tegenpartij uit handen genomen, waar ik zelf geen verstand van had en waar ik zelf ook niet aan toe was geweest. Zonder Justiz was mijn casus zeer waarschijnlijk niet op deze wijze afgerond. Al met al zeer tevreden met hun service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 22/09/2021 - Over Justiz Letselschade B.V.
Beoordeel ons