Beste letselschade advocaat Rotterdam

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Beste letselschade advocaat Rotterdam

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

De beste letselschade advocaat Rotterdam

Wanneer je tijdens werk letsel hebt opgelopen, is het van belang dat je goed handelt. Zo zul je allereerst zo snel mogelijk je werkgever moeten inlichten. Daarna is het van belang om de ernst van de schade vast te stellen. Is er sprake van een vervelende wond, of echt letsel? Wanneer dit laatste aan de orde is, zul je vervolgstappen moeten nemen. In deze situatie is het verstand om in zee te gaan met de beste letselschade advocaat uit Rotterdam. Dan weet je namelijk zeker dat jouw zaak de aandacht krijgt die het verdient.

Lees meer

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Succesverhalen

Wat hebben we in de afgelopen tijd meegemaakt?

SVI-verzekeraar bood te weinig

Eén van onze Justiz cliënten uit een dorp in de Randstad meldde zich in 2018 bij ons, nadat haar eigen SVI-verzekeraar haar eind 2017 had aangeboden om haar letselschade met een slotbetaling van € 8.000,00 te regelen. Daarmee zou haar schade voor € 9.500,00 worden afgewikkeld. Er was echter sprake van blijvend orthopedisch letsel, waarbij de ernst van dit letsel nog niet door middel van een medische expertise was in kaart gebracht.

In samenspraak met onze medisch adviseur werd alsnog een medische expertise verricht. Ondertussen regelden wij voorschotten voor deze mevrouw. Na de medische expertise kon de zaak van deze cliënt door onze tussenkomst worden geregeld met een slotbetaling van maar liefst € 103.000,00, hetgeen een totale schadevergoeding betekende van € 110.000,00.

20190718-justiz-lq-047

Recente Artikelen

  • Compleet gratis juridische hulp
  • Directe opstart van jouw zaak
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 5-sterren recensies van clienten