Alles over gratis rechtsbijstand

Gratis letselschade advies

Waarom rechtsbijstand bij letselschade?

Omdat je het zakelijk wilt houden

Meestal is het regelen van jouw letselschade geen eenvoudig proces. In de eerste plaats ben je zelf beschadigd. Dat betekent dat je jouw tijd en energie hard nodig hebt om te herstellen. Bovendien moet er rondom jouw herstel van alles worden geregeld. Denk aan de praktische zaken rondom jouw huishouden, de opvang en verzorging van de kinderen en dieren, het onderhoud van jouw woning en tuin en jouw werk. Hiernaast moeten er ook allerlei financiële zaken worden geregeld. Dit vergt veel inspanning. Bovendien ben je ook steeds emotioneel betrokken in dit hele proces, waardoor je misschien niet altijd even zakelijk kunt reageren. De tussenkomst van Justiz is dan een uitkomst. Wij helpen jou om het richting de aansprakelijke partij zakelijk te houden.

Vanwege verschillende belangen

Tijdens het letselschadetraject kom je in contact met verschillende professionele partijen. De aansprakelijke verzekeraar zal ter vaststelling van jouw schade bijvoorbeeld een schaderegelaar inschakelen. Ook bedient de verzekeraar zich meestal van een medisch adviseur of een arbeidsdeskundige om jouw schade te kunnen beoordelen. Bovendien heeft de verzekeraar als het om letselschade gaat meestal meer juridische kennis en expertise in huis dan jijzelf.

​Ook omdat je tijdens het regelen van jouw letselschade met verschillende partijen en instanties te maken krijgt, is het raadzaam om je te laten bijstaan door een professionele letselschade advocaat of letselschadespecialist. De experts van Justiz gaan graag voor jou aan de slag!

Omdat je onafhankelijk advies wilt

Een letselschadeadvocaat of letselschadespecialist behartigt uitsluitend jouw belangen en niet die van de aansprakelijke partij. Zo krijg je altijd een onafhankelijk en gratis letselschade advies en kun je voldoende zakelijke afstand bewaren in relatie tot de aansprakelijke partij. Zo weet je zeker dat de juiste juridische stappen worden gezet en jouw recht op een maximaal resultaat is gewaarborgd.

Voor hulp bij belangrijke beslissingen

Een letselschade-expert kan jouw belangen behartigen en jou in elke fase van het proces zorgvuldig adviseren over jouw rechten en jouw plichten. Hij kan je ook helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen of je adviseren als het gaat om het regelen van de financiële en juridische zaken.

Jouw letselschade direct melden?

Binnen 1 werkdag, maar meestal al binnen enkele werkuren, spreek jij een advocaat of jurist uit jouw regio.

    Type letsel

    Vestiging

    Letselschade opgelopen?

    Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.