Alles over gratis rechtsbijstand

Second opinion

Wanneer je niet tevreden bent over de behandeling van jouw zaak door jouw huidige belangenbehartiger of rechtsbijstandverzekeraar, heb je recht op een second opinion. Dit betekent dat je een ‘tweede mening’ vraagt van een andere letselschadespecialist. Als je een second opinion wilt, kunnen wij je een gratis, vrijblijvend en persoonlijk advies aanbieden.

Een frisse blik op jouw letselschadezaak kan zeker helpen!

Jouw zaak wordt door een second opinion met een frisse blik bekeken door één van onze experts. Onderzocht wordt of de behandeling inderdaad beter kan. Als wij van mening zijn dat er een beter resultaat kan worden behaald, zullen wij je aanbieden om de behandeling van jouw dossier kosteloos over te nemen van jouw huidige belangenbehartiger. Je hebt in elk geval altijd het recht op een second opinion.

Benieuwd naar de dekking op jouw rechtsbijstandverzekering?

Het Informatiepunt Wettelijke Aansprakelijkheid geeft onafhankelijke informatie over rechtbijstandsverzekeringen (https://www.wa.nl/rechtsbijstandverzekering/). Je kunt hier informatie vinden over de dekking van een rechtsbijstandverzekering en de verschillende modules voor de juiste dekking. Ook worden veelgestelde vragen omtrent rechtsbijstandverzekeringen beantwoord.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil jij weten of de behandeling van jouw zaak beter kan of dat er een beter resultaat kan worden behaald door een second opinion? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis en persoonlijk advies.

Jouw letselschade direct melden?

Binnen 1 werkdag, maar meestal al binnen enkele werkuren, spreek jij een advocaat of jurist uit jouw regio.

    Type letsel

    Vestiging

    Letselschade opgelopen?

    Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.