Justiz Letselschade sluit zich aan bij de Branchevereniging voor Nederlandse Letselschade Experts

 In Geen categorie, Team Justiz

Per vandaag, 1 april 2022, is Justiz Letselschade lid geworden van de Branchevereniging voor Nederlandse Letselschade Experts (NLE). Hiermee maken we deel uit van een groter verband van gespecialiseerde expertisebureaus die slachtoffers met letselschade bijstaan. De kernwaarde die alle letselschadebureaus die aangesloten zijn bij de NLE bij elkaar brengt is dat de belangen van het slachtoffer centraal staan. De wensen en behoeften van de slachtoffers die wij vertegenwoordigen zijn dan ook leidend in de behartiging van hun letselschadezaak.

Alle letselschadekantoren die zich hebben verenigd in de NLE beschikken over het Nationaal Keurmerk Letselschade en worden regelmatig getoetst op strenge kwaliteitseisen met betrekking tot opleidingseisen, permanente educatie en een klachtenregeling. Zo kunt u erop vertrouwen dat de bij de NLE aangesloten letselschadebureaus kwalitatief goede hulp bieden door deskundige en integere letselschade-experts.

Zo zet de NLE zich in voor de verbetering van de positie van het slachtoffer en biedt ze de garantie dat we koplopers zijn in kwaliteit.

Meer informatie over de NLE vindt u op: https://www.nle-letsel.nl.

Recent Posts