Letselschade advocaat Amersfoort

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Wat kan Justiz in Amersfoort voor jou betekenen?

Een ongeval zit in een klein hoekje

Ervaren, professionele en gedreven letselschade advocaat Amersfoort

Ben je op zoek naar een ervaren, professionele en gedreven letselschade advocaat Amersfoort? Maak dan kennis met het team van Justiz. Wij zijn gespecialiseerd in het claimen van schade na een ongeval. Wij zorgen er voor dat jouw onkosten vergoed worden en dat jij krijgt waar je recht op hebt. Dit kunnen zowel medische kosten als materiële kosten of smartengeld zijn. Naast dat wij samen met jou uitzoeken welke schade je hebt geleden, nemen we voor jou het papier- en regelwerk uit handen. Dit is vaak een geruststelling voor jou, effectief en de beste manier om de zaken netjes af te handelen.

Lees meer

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Succesverhalen

Wat hebben we in de afgelopen tijd meegemaakt?

SVI-verzekeraar bood te weinig

Eén van onze Justiz cliënten uit een dorp in de Randstad meldde zich in 2018 bij ons, nadat haar eigen SVI-verzekeraar haar eind 2017 had aangeboden om haar letselschade met een slotbetaling van € 8.000,00 te regelen. Daarmee zou haar schade voor € 9.500,00 worden afgewikkeld. Er was echter sprake van blijvend orthopedisch letsel, waarbij de ernst van dit letsel nog niet door middel van een medische expertise was in kaart gebracht.

In samenspraak met onze medisch adviseur werd alsnog een medische expertise verricht. Ondertussen regelden wij voorschotten voor deze mevrouw. Na de medische expertise kon de zaak van deze cliënt door onze tussenkomst worden geregeld met een slotbetaling van maar liefst € 103.000,00, hetgeen een totale schadevergoeding betekende van € 110.000,00.

20190718-justiz-lq-047

Recente Artikelen

  • Compleet gratis juridische hulp
  • Directe opstart van jouw zaak
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 5-sterren recensies van clienten