Letselschade advocaat Apeldoorn

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Wat kan Justiz voor jou betekenen?

Een ongeval zit in een klein hoekje

Letselschade advocaat Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een letselschade advocaat Apeldoorn, dan zit je bij ons goed. Bij ons werken namelijk veel ervaren juristen met specifieke kennis als het gaat om letselschade. Wanneer jij letselschade hebt opgelopen, dan is dat het minste geval al erg vervelend. Een ongeval kan namelijk blijvende schade tot resultaat hebben. Let wel: veel mensen denken dan direct aan fysieke schade, maar ook blijvende psychologische schade kan hiertoe bijdragen. Het kan zelfs zijn dat je daardoor arbeidsongeschikt raakt. Als iemand aansprakelijk kan worden gesteld voor deze schade, dan wil jij natuurlijk de financiële kosten verhalen. Zonder juridische kennis kan dit zeer lastig zij, maar de letselschade advocaat Apeldoorn kan jou daarbij gelukkig helpen.

Lees meer

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Succesverhalen

Wat hebben we in de afgelopen tijd meegemaakt?

SVI-verzekeraar bood te weinig

Eén van onze Justiz cliënten uit een dorp in de Randstad meldde zich in 2018 bij ons, nadat haar eigen SVI-verzekeraar haar eind 2017 had aangeboden om haar letselschade met een slotbetaling van € 8.000,00 te regelen. Daarmee zou haar schade voor € 9.500,00 worden afgewikkeld. Er was echter sprake van blijvend orthopedisch letsel, waarbij de ernst van dit letsel nog niet door middel van een medische expertise was in kaart gebracht.

In samenspraak met onze medisch adviseur werd alsnog een medische expertise verricht. Ondertussen regelden wij voorschotten voor deze mevrouw. Na de medische expertise kon de zaak van deze cliënt door onze tussenkomst worden geregeld met een slotbetaling van maar liefst € 103.000,00, hetgeen een totale schadevergoeding betekende van € 110.000,00.

20190718-justiz-lq-047

Recente Artikelen

  • Compleet gratis juridische hulp
  • Directe opstart van jouw zaak
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 5-sterren recensies van clienten