Home » Letselschade advocaat Arnhem

Letselschade advocaat Arnhem

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Op zoek naar een letselschade advocaat Arnhem?

Ben je op zoek naar een letselschade advocaat Arnhem? Maak dan kennis met Justiz. Wij zijn een professioneel team dat graag jouw dossier uit handen neemt. Wij helpen om de schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Dit kan zowel bij een bedrijfsongeval als een verkeersongeval, mishandeling of ander ongeluk zijn. Wij verzorgen het papierwerk, contacteren de betrokken partijen en geven jou een transparant en duidelijk advies. Jij kan je hierdoor bezig houden met je herstel en emotionele gemoedstoestand, terwijl wij met een frisse blik naar de zakelijke kant van het verhaal kijken.

Advocaat letselschade Arnhem

De werkwijze van een advocaat letselschade Arnhem is simpel en overzichtelijk. Zo beginnen we altijd met een goed gesprek. In dit gesprek luisteren we naar jouw verhaal, vertel je ons wat de schade is en waar je we bij kunnen helpen. Wij geven vervolgens een advies en stellen een plan op. Ben je akkoord? Dan zullen wij alle bewijzen en gegevens verzamelen in een dossier. Dit dossier zullen wij aan de aansprakelijke partij overhandigen, samen met de schadeclaim. Hierna volgt vaak een medische keuring of een re-integratieproject. Tussentijds houden we een goed overzicht van de (eventuele oplopende) kosten. Nadat deze trajecten zijn afgerond, kun je de schadevergoeding op je rekening verwachten.

Maak kennis met onze letselschade advocaten Arnhem

Kennis maken met onze letselschade advocaten Arnhem doe je door onze website te bezoeken. Hier lees je meer over ons team, onze werkwijze en wat wij voor je kunnen betekenen. Heb je nog vragen of wil je graag direct een vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Ons enthousiaste en deskundige team helpt je graag. We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Tot slot kun je direct een afspraak maken om langs te komen op ons kantoor of om bij jou thuis af te spreken met de advocaat.

Lees meer

Hulp nodig?

Mocht jij je herkennen in het bovenstaande of heb je vragen over de behandeling van jouw letsel(schade), neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Hulp nodig?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.