Home » Letselschade advocaat Breda

Letselschade advocaat Breda

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Intakegesprek met letselschade advocaat Breda en omstreken

Als u zoekt naar een letsel advocaat in Breda en omgeving, bent u bij Justiz aan het juiste adres. Laat ons weten wat uw letsel is en we gaan direct voor u aan de slag. U kunt uzelf aanmelden via onze website. Wij proberen dan op zeer korte termijn een intake met u in te plannen. Tijdens dat gesprek volgt er een inventarisatie. Tijdens het intakegesprek verzamelen we ook uw persoonlijke gegevens. Hetzelfde geldt voor de gegevens van de aansprakelijke partij. De gevolgen van het letsel worden door een van onze letselspecialisten nauwkeurig vastgelegd. Er vindt ook meteen een inventarisatie van de opgelopen schade plaats. We ronden dit gesprek af door een aantal afspraken te maken. Wij gaan direct verder met het behandelen van uw letselschade. Vaak is het nodig dat we op dat moment ook al een aantal machtigingen regelen om de schade namens u in ontvangst te kunnen nemen.

Advocaat letselschade Breda stelt dossier op

De letselschade advocaat Breda maakt na het intakegesprek een digitaal dossier. Wilt u op de hoogte blijven van de inhoud daarvan, dan zenden we u een toegangscode toe. Zo heeft u altijd inzage in de actuele stand van zaken. Het is ook mogelijk om op die manier met elkaar te communiceren. Uiteraard kan dat ook door middel van de telefoon of de e-mail. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk een brief naar de aansprakelijke partij of de aansprakelijke verzekeraar sturen. Daarin maken we aanspraak op een vergoeding van de schade die u opliep als gevolg van het ongeval. Deze brief noemen wij ook wel de aansprakelijkstelling. U zult merken dat er vaker ingewikkelde termen vallen. Toch proberen wij zoveel mogelijk in heldere en begrijpelijke taal met u te communiceren. Heeft u vragen, stel ze dan zeker.

Letsel advocaat Breda met ervaring

Onze advocaat letselschade Breda heeft meer dan genoeg ervaring met onder meer aansprakelijkstellingen. U kunt uw zaak dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Als partij die schade vordert moeten we kunnen bewijzen dat de andere partij daadwerkelijk aansprakelijk is. Soms is hier niet meteen duidelijk bewijs voor. Dan wordt er een toedrachtonderzoek uitgevoerd. Zo proberen we zo snel mogelijk het benodigde bewijs in handen te krijgen. We vragen regelmatig politierapporten op. Of we benaderen getuigen. Het kan ook nodig zijn om uw medisch dossier op te vragen.

Lees meer

Hulp nodig?

Mocht jij je herkennen in het bovenstaande of heb je vragen over de behandeling van jouw letsel(schade), neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Hulp nodig?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.