Home » Letselschade advocaat Den bosch

Letselschade advocaat Den bosch

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Letselschade advocaat Den Bosch

De letsel advocaat Den Bosch staat u bij wanneer u te maken heeft met letselschade. Heeft u behoefte aan informatie over re-integratie? Wij zijn op dat gebied de expert. Helaas gebeurt het soms dat personen na een ongeval arbeidsongeschikt raken. De aansprakelijke partij is in dat geval verplicht om de re-integratie op zich te nemen. Dit proces verloopt niet altijd even soepel. Ook de werkgever heeft hierin verplichtingen. Meestal krijgt u te maken met de arbo arts en soms ook met verzekeringsartsen. Kunnen wij u bij dit traject van dienst zijn? Neem vrijblijvend contact op met Justiz. We hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring op dit terrein.

Schade laten regelen door advocaat letselschade Den Bosch

De letselschade advocaat Den Bosch is er om u te helpen met het verhalen van de schade op de aansprakelijke partij. Een ongeval brengt vaak veel kosten met zich mee. Het maakt hierbij niet uit of u te maken kreeg met een bedrijfsongeval of een verkeersongeval. Ook als gevolg van een medische fout kunt u moeten dealen met torenhoge rekeningen. Soms is er huishoudelijke hulp nodig of u moet forse bedragen betalen voor vervoer. Wij zijn er voor u om deze kosten op de aansprakelijke partij te verhalen. De schade kan pas geregeld worden als het re-integratietraject en het medische traject zijn afgerond. Uiteraard doen we er alles aan om de letselschade zo snel mogelijk definitief te regelen. Dit is echter voor een groot deel afhankelijk van de voortgang van het herstel en van de re-integratie. Natuurlijk wordt er tijdens het proces wel alvast een voorlopige inventarisatie van de schade gemaakt. We houden hiervoor een overzicht bij waarin we alle kosten, gederfde inkomsten en extra uitgaven vermelden. Dit overzicht noemen we vaak een schadestaat. Deze moet met bewijsstukken worden onderbouwd. Is het de verwachting dat de schade nog door zal lopen in de toekomst, dan wordt er een rekenkundige ingeschakeld. Is alle schade vastgesteld, dan maken we samen met de verzekeraar een vaststellingsovereenkomst. Daarna kan de totale schade aan u worden uitbetaald. Uiteraard trekken we de al uitgekeerde voorschotten van dat bedrag af. Is dit alles afgehandeld, dan sluiten we het dossier en is uw zaak afgewikkeld.

Contact opnemen met letsel advocaat Den Bosch en omstreken

Wilt u contact opnemen met onze advocaat letselschade in Den Bosch en omgeving? U ziet onze contactgegevens op de website. Het is ook mogelijk om met een van onze medewerkers te chatten. Meldt u zich aan via de website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Graag plannen we dan een datum voor een eerste kennismakingsgesprek.

Lees meer

Hulp nodig?

Mocht jij je herkennen in het bovenstaande of heb je vragen over de behandeling van jouw letsel(schade), neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Hulp nodig?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.