Letselschade advocaat Nijmegen

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Wat kan Justiz in Nijmegen voor jou betekenen?

Een ongeval zit in een klein hoekje

Letselschade advocaat Nijmegen: helpt jouw schade vergoed te krijgen

Een ongeval kan een grote impact op je leven hebben. Zo kun je zowel lichamelijk als psychische klachten overhouden aan bijvoorbeeld een verkeersongeval, bedrijfsongeval of mishandeling. Een letselschade advocaat Nijmegen zorgt er voor dat de schade die jij hebt opgelopen vergoed wordt door de aansprakelijke partij. Dit kan zowel gaan om de medische kosten als bijvoorbeeld om smartengeld of een re-integratieproject. De letselschade advocaat neemt jouw dossier uit handen en zorgt er voor dat jij krijgt waar je recht op hebt. Zo kun jij je volledig richten op het herstel en de verwerking.

Lees meer

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Succesverhalen

Wat hebben we in de afgelopen tijd meegemaakt?

SVI-verzekeraar bood te weinig

Eén van onze Justiz cliënten uit een dorp in de Randstad meldde zich in 2018 bij ons, nadat haar eigen SVI-verzekeraar haar eind 2017 had aangeboden om haar letselschade met een slotbetaling van € 8.000,00 te regelen. Daarmee zou haar schade voor € 9.500,00 worden afgewikkeld. Er was echter sprake van blijvend orthopedisch letsel, waarbij de ernst van dit letsel nog niet door middel van een medische expertise was in kaart gebracht.

In samenspraak met onze medisch adviseur werd alsnog een medische expertise verricht. Ondertussen regelden wij voorschotten voor deze mevrouw. Na de medische expertise kon de zaak van deze cliënt door onze tussenkomst worden geregeld met een slotbetaling van maar liefst € 103.000,00, hetgeen een totale schadevergoeding betekende van € 110.000,00.

20190718-justiz-lq-047

Recente Artikelen

  • Compleet gratis juridische hulp
  • Directe opstart van jouw zaak
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 5-sterren recensies van clienten