Letselschade advocaat Utrecht

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Wat kan Justiz in Utrecht voor jou betekenen?

Een ongeval zit in een klein hoekje

Letselschade advocaat Utrecht

Op dit moment gebeuren er veel ongelukken in Nederland. Deze ongelukken kunnen plaats vinden op de werkplaats. Daarnaast komt het veel voor dat er ongelukken gebeuren op de openbare weg. In Nederland vallen er ieder jaar namelijk ontzettend veel verkeersslachtoffers. Echter lopen de klachten van de slachtoffers erg uiteen. Zo zijn er slachtoffers met hersenletsel. Naast hersenletsel, is een veel voorkomende klacht lichamelijk letsel. Door deze verschillende vormen van letsel is de kans groot dat de kwaliteit van je leven afneemt. Daardoor heb je recht op een financiële vergoeding. Helaas is dit voor enkele mensen lastig te regelen, zeker wanneer je geen verstand hebt van rechten. Gelukkig kun je voor een letselschade advocaat Utrecht hier terecht Justiz is een expert op het gebied van letselschade.

Advocaat letselschade Utrecht

Wanneer je een ongeluk hebt gehad, is er ook een kans dat hierbij ook letsel is ontstaan. Door dit letsel kan de kwaliteit van leven afnemen. Daarnaast is het mogelijk dat je je zorgen maakt over je toekomst, zeker wanneer je inkomen achteruit is gegaan. Dit kan nare met zich mee brengen. Ook weten veel mensen niet hoe ze dit op gaan lossen en zitten ze met veel vragen. Om meer duidelijkheid te krijgen kun je contact opnemen met Justiz. Justiz beschikt over een expert letselschade in Utrecht. Justiz kan je helpen mom al je vragen te beantwoorden, daarnaast kan Justiz kijken of je recht hebt op een financiële vergoeding.

Letselschade advocaten Utrecht

Wanneer je een recent een ongeluk hebt gehad, is dit natuurlijk vervelend. In dit geval is het zelfs mogelijk dat je hier aan letsel aan over hebt gehouden. Het kan dan zo zijn, dat je recht hebt op een vergoeding. Om heir meer duidelijkheid over te krijgen kun je gebruik maken van letselschade advocaten in Utrecht. De kans is groot dat je recht hebt op rechtsbijstand. Deze rechtsbijstand kan je zelfs gebruiken bij de beste kantoren, zoals Justiz. Neem gerust contact met Justiz op om de mogelijke te bespreken.

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Succesverhalen

Wat hebben we in de afgelopen tijd meegemaakt?

SVI-verzekeraar bood te weinig

Eén van onze Justiz cliënten uit een dorp in de Randstad meldde zich in 2018 bij ons, nadat haar eigen SVI-verzekeraar haar eind 2017 had aangeboden om haar letselschade met een slotbetaling van € 8.000,00 te regelen. Daarmee zou haar schade voor € 9.500,00 worden afgewikkeld. Er was echter sprake van blijvend orthopedisch letsel, waarbij de ernst van dit letsel nog niet door middel van een medische expertise was in kaart gebracht.

In samenspraak met onze medisch adviseur werd alsnog een medische expertise verricht. Ondertussen regelden wij voorschotten voor deze mevrouw. Na de medische expertise kon de zaak van deze cliënt door onze tussenkomst worden geregeld met een slotbetaling van maar liefst € 103.000,00, hetgeen een totale schadevergoeding betekende van € 110.000,00.

20190718-justiz-lq-047

Recente Artikelen

  • Compleet gratis juridische hulp
  • Directe opstart van jouw zaak
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 5-sterren recensies van clienten