Letselschade-Expert Emely Snellaars-Torrico treedt in dienst bij Justiz Letselschade

 In Persberichten

Letselschade-Expert Emely Snellaars-Torrico treedt in dienst bij Justiz Letselschade

Per 1 mei 2020 is mr. Emely Snellaars-Torrico bij Justiz Letselschade B.V. in dienst getreden. Zij gaat het team van Justiz versterken vanuit het kantoor in Den Bosch. Daarmee telt het team van Justiz voortaan zes enthousiaste medewerkers. Vier van hen zijn actief als letselschade-experts en juristen. Twee van de medewerkers verzorgen de administratie en het secretariaat.

 

Over Justiz Letselschade

Justiz Letselschade opende haar deuren op 1 mei 2016 en heeft zich sindsdien in de branche bewezen als een volwaardig letselschade kantoor dat uitsluitend optreedt voor letselschade slachtoffers. Het kantoor is ingeschreven in het Register Letselschade van De Letselschade Raad en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen die anno 2020 aan de letselschadepraktijk gesteld worden.

Justiz heeft als missie: “Jou helpen om er beter uit te komen met jouw recht en jouw herstel“. Het motto dat zij daarbij voert is: “Betrokken. Betrouwbaar, Deskundig en Dienstbaar“. “Wij onderscheiden ons in de markt, omdat we met onze experts direct vooraan staan. Een overzichtelijk dossierbestand waarborgt bovendien dat we korte lijnen kunnen onderhouden met onze cliënten“, zegt directeur Martijn Stolk.

Justiz kent een landelijke dekking en houdt onder andere kantoor in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Breda, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht. “De rechtsbijstandverlening voor onze cliënten is voor hen in vrijwel alle gevallen kosteloos, omdat wij de kosten van rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij.“, aldus nogmaals Martijn Stolk.

 

 

 

Over Emely

Emely Snellaars-Torrico heeft zich na haar rechtenstudie gespecialiseerd in het letselschaderecht. Zij is sinds 2009 werkzaam in de letselschadebranche en heeft zich door de tijd heen als belangenbehartiger gespecialiseerd op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht. Zij werkte bijna 11 jaar bij DAS Rechtsbijstand als letselschadejurist en is letselschadespecialist op het gebied van bedrijfsongevallen, medische incidenten, verkeersongevallen en overlijdenszaken.

Emely maakt zich er sterk voor dat het belang van haar cliënten altijd voorop staat. Zij is in staat om zich in de situatie van haar cliënten te verplaatsen en voor hun rechten op te komen. Het analyseren van juridische problemen, het schrijven van adviezen en het voeren van onderhandelingen, pakt zij met beide handen aan. Ook het persoonlijke contact vindt zij belangrijk. Zij brengt haar cliënten graag een bezoek om hun letselschadezaak persoonlijk te maken en met beide handen aan te pakken.

 

Emely over Justiz:

“Justiz is een bedrijf waar alleen juristen werken die allemaal handelen vanuit hun passie. Er wordt gehandeld volgens het motto: “Hoe zou ik willen dat deze zaak behandeld werd als het mijzelf of een familielid betrof?” Dat maakt dat elke zaak steeds met gedrevenheid wordt aangepakt. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich geen zorgen hoeven te maken over hun letselschadezaak. Bij mij staat hun herstel voorop. Ik zie het als mijn taak om de belangen van mijn cliënten zo goed mogelijk te behartigen en de discussie met de wederpartij te voeren. In sommige zaken vergt dat een stevige aanpak en in andere zaken een heleboel geduld. Ik zal altijd door het vuur gaan voor mijn cliënten; tegelijk krijgen zij van mij ook een realistisch beeld van hun zaak.”

Recent Posts