Letselschade Nijmegen

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Wat kan Justiz in Nijmegen voor jou betekenen?

Een ongeval zit in een klein hoekje

Letselschade Nijmegen na een ongeval

Psychische of lichamelijke schade na een ongeval kan behoorlijk in de papieren lopen. Vervelend, want als slachtoffer wil jij je vooral bezig houden met je herstel en de verwerking. Justiz is een letselschade expert die jou graag helpt om de letselschade Nijmegen vergoed te krijgen. Wij nemen het dossier van je over, zorgen dat al het bewijs verzameld wordt en bij de aansprakelijke partij terecht komt. Door onze ervaring en kennis kun je rekenen op een professionele afhandeling van zaken. Wij geven je een duidelijk en transparant advies zodat je weet wat je kunt verwachten.

Lees meer

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Succesverhalen

Wat hebben we in de afgelopen tijd meegemaakt?

SVI-verzekeraar bood te weinig

Eén van onze Justiz cliënten uit een dorp in de Randstad meldde zich in 2018 bij ons, nadat haar eigen SVI-verzekeraar haar eind 2017 had aangeboden om haar letselschade met een slotbetaling van € 8.000,00 te regelen. Daarmee zou haar schade voor € 9.500,00 worden afgewikkeld. Er was echter sprake van blijvend orthopedisch letsel, waarbij de ernst van dit letsel nog niet door middel van een medische expertise was in kaart gebracht.

In samenspraak met onze medisch adviseur werd alsnog een medische expertise verricht. Ondertussen regelden wij voorschotten voor deze mevrouw. Na de medische expertise kon de zaak van deze cliënt door onze tussenkomst worden geregeld met een slotbetaling van maar liefst € 103.000,00, hetgeen een totale schadevergoeding betekende van € 110.000,00.

20190718-justiz-lq-047

Recente Artikelen

  • Compleet gratis juridische hulp
  • Directe opstart van jouw zaak
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 5-sterren recensies van clienten