Alles over letselschade

Hoe pak je de draad weer op bij letselschade?

Heb jij een ongeval meegemaakt en daarbij letselschade opgelopen? Dan wil je vast dat alles weer wordt teruggedraaid. Je zou ook willen dat je de draad weer kon oppakken waar je die als gevolg van het ongeval bent kwijtgeraakt. En natuurlijk wil je ook dat jou recht wordt gedaan. Maar hoe kun je dat voor elkaar krijgen?

Heb je letselschade opgelopen?

Ben je opgenomen in een ziekenhuis of sta je onder behandeling van een arts of therapeut? Of ben je arbeidsongeschikt geraakt voor je werk? Dan heb je waarschijnlijk al jouw tijd en energie nodig om je te richten op jouw herstel, revalidatie en re-integratie. Tegelijk maak je je waarschijnlijk de nodige zorgen over jouw toekomst en weet je niet hoe je de eindjes nu financieel aan elkaar zult moeten knopen.

Justiz biedt jou gratis rechtsbijstand

Om de draad in je leven weer te kunnen oppakken na een ongeval, heb je behoefte aan duidelijkheid over jouw rechten en heb je de behoefte aan financiële zekerheid. Onze letselschade-experts kunnen je met hun deskundigheid en expertise bijstaan en jou helpen om de touwtjes weer zelf in handen te krijgen. Wij helpen je altijd verder en bieden jou de mogelijkheid van gratis rechtsbijstand.

Jouw letselschade direct melden?

Binnen 1 werkdag, maar meestal al binnen enkele werkuren, spreek jij een specialist in jouw regio.

    Letselschade na een ongeval?

    Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.