Alles over Justiz

Het team van Justiz

Justiz Letselschade werd in 2016 opgericht. Sindsdien is ons kantoor uitgegroeid tot zes enthousiaste medewerkers. Vier van ons zijn actief als letselschade-experts en juristen. Twee van de medewerkers verzorgen de administratie en het secretariaat.

 • Emely Snellaars-Torrico Letselschade Expert

  Emely Snellaars-Torrico heeft zich na haar rechtenstudie gespecialiseerd in het letselschaderecht. Zij is sinds 2012 werkzaam in de branche en heeft zich als belangenbehartiger verder gespecialiseerd in letselschadezaken.

 • Mark Behlau Letselschade-expert

  Mark heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in letselschadezaken waarin sprake is van (middel)zwaar letsel. Hij staat clienten bij die het slachtoffer zijn geworden van onder meer verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische missers en tevens in overlijdenskwesties.

 • Fabian Hensen NIVRE Register-Expert

  Fabian Hensen is sinds 2006 werkzaam in de verzekeringsbranche. Na enige tijd voor een zorgverzekeraar en een expertisebureau te hebben gewerkt, is hij in 2007 bij Klaverblad Rechtsbijstand te Zoetermeer gaan werken.

 • Eva van Wijngaarden Administratief medewerker

  Sinds eind 2017 werkt Eva als administratief medewerker bij Justiz Letselschade B.V. Zij is verantwoordelijk voor een gedeelte van de boekhouding.

 • Martijn Stolk NIVRE Register-Expert

  Martijn Stolk is de oprichter van Justiz en zit al meer dan een decennium in het vak. Na zijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening heeft hij zich vanaf 2004 bij Klaverblad Rechtsbijstand Stichting gespecialiseerd tot rechtsbijstand adviseur op het gebied van letselschade.

 • Anne Knoop Secretaresse

  Anne heeft vanaf 2011 bij een grote rechtsbijstandverzekeraar gewerkt waar zij secretaresse was voor een team van letselschade juristen. Sinds januari 2020 werkt Anne als secretaresse bij Justiz Letselschade B.V. en ondersteunt zij met veel passie en enthousiasme ons team van letselschade-experts.

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.