Alles over Justiz

Het team van Justiz

Justiz Letselschade werd in 2016 opgericht. Sindsdien is ons kantoor uitgegroeid tot acht enthousiaste medewerkers. Vijf van ons zijn actief als letselschade-experts en juristen. Drie van de medewerkers verzorgen het secretariaat en de administratie.

 • mr. Emely Snellaars-Torrico Letselschade Expert

  Emely Snellaars-Torrico heeft zich na haar rechtenstudie gespecialiseerd in het letselschaderecht. Zij is sinds 2012 werkzaam in de branche en heeft zich als belangenbehartiger verder gespecialiseerd in letselschadezaken.

 • Fabian Hensen NIVRE Register-Expert Letselschade Expert

  Fabian Hensen is sinds 2006 werkzaam in de verzekeringsbranche. Na enige tijd voor een zorgverzekeraar en een expertisebureau te hebben gewerkt, is hij in 2007 bij Klaverblad Rechtsbijstand te Zoetermeer gaan werken.

 • Eva Kater-van Wijngaarden Administratief medewerker

  Sinds eind 2017 werkt Eva als administratief medewerker bij Justiz Letselschade B.V. Zij is verantwoordelijk voor een gedeelte van de boekhouding.

 • Martijn Stolk NIVRE Register-Expert Letselschade Expert

  Martijn Stolk is de oprichter van Justiz en zit al meer dan 20 jaar in het vak. Na zijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening heeft hij zich vanaf 2004 bij Klaverblad Rechtsbijstand Stichting gespecialiseerd tot rechtsbijstand adviseur op het gebied van letselschade.

 • Anne Knoop Juridisch Medewerkster

  Anne heeft vanaf 2011 bij een grote rechtsbijstandverzekeraar gewerkt waar zij secretaresse was voor een team van letselschade juristen. Sinds januari 2020 werkt Anne als secretaresse bij Justiz Letselschade B.V. en ondersteunt zij met veel passie en enthousiasme ons team van letselschade-experts.

 • mr. Mandy Claus NIVRE Register-Expert Letselschade Expert

  Mandy Claus is na haar rechtenstudie gaan werken bij een grote rechtsbijstandverzekeraar en heeft zich daar gespecialiseerd in het letselschaderecht. Zij is sinds 2011 werkzaam in de branche als belangenbehartiger en staat slachtoffers met veel zorg persoonlijk bij.

 • Jennifer van Helvoort Juridisch medewerker

  Jennifer heeft vanaf 2007 als secretaresse bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar gewerkt. Hier heeft zij op diverse rechtsgebieden ervaring opgedaan; de laatste jaren als secretaresse op het gebied van letselschade.

 • Kionne Mulders-van den Elsen Letselschade Expert

  Kionne Mulders-van den Elsen is na haar hbo-rechten studie gaan werken bij een grote rechtsbijstandverzekeraar en heeft zich daar gespecialiseerd in het letselschaderecht. Zij is sinds 2013 werkzaam in de letselschadebranche.

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.