Alles over Justiz

Snel en in jouw regio

Waar diverse grote rechtsbijstandverzekeraars soms tot zelfs meer dan 14 werkdagen nodig hebben om een eerste inhoudelijke reactie te geven op jouw claim, nemen de expert van Justiz gegarandeerd binnen 1 werkdag contact met je op. Meestal wordt zelfs al binnen enkele werkuren persoonlijk contact met je opgenomen voor een eerste telefonisch advies. En indien gewenst wordt jouw letselschade meteen in behandeling genomen. Mocht dat nodig zijn, dan wordt er ook direct een afspraak bij jou thuis of op kantoor gemaakt voor een intakegesprek.

Wij werken altijd in jouw eigen regio

Omdat wij door heel Nederland werken, is er altijd een expert die in jouw eigen regio werkzaam is. De praktijk heeft ons geleerd dat dit de behandeling van de letselschade te allen tijde bevordert. Slachtoffers vinden het ook prettig dat hun eigen belangenbehartiger dichtbij te bezoeken is voor letselschade hulp.

Onze specialisten zijn onder andere werkzaam in de regio’s: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Arnhem en Maastricht. In elk geval helpen wij jou vanuit ons netwerk altijd verder naar een specialist in jouw regio.

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.