Schadevergoeding arbeidsongeval

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Wat kan Justiz voor jou betekenen?

Een ongeval zit in een klein hoekje

Hulp bij schadevergoeding arbeidsongeval claimen

Een schadevergoeding arbeidsongeval claimen is niet altijd even eenvoudig. Naast dat er een hoop geregeld moet worden, weet je misschien niet goed waar je recht op hebt. Uitzoeken welke wegen je moet bewandelen kost tijd en energie, die je wellicht liever in je herstel of andere zaken steekt. Kun jij om deze redenen wel wat hulp gebruiken bij het claimen van een schadevergoeding? Maak dan kennis met het team van Justiz. Wij zijn ervaren, professioneel en zeer bedreven in het het claimen van schade-letsel. Wij weten precies welke zaken geregeld moeten worden, hoe we de aansprakelijke partij benaderen en hoe we een dossier opstellen.

Lees meer

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Succesverhalen

Wat hebben we in de afgelopen tijd meegemaakt?

SVI-verzekeraar bood te weinig

Eén van onze Justiz cliënten uit een dorp in de Randstad meldde zich in 2018 bij ons, nadat haar eigen SVI-verzekeraar haar eind 2017 had aangeboden om haar letselschade met een slotbetaling van € 8.000,00 te regelen. Daarmee zou haar schade voor € 9.500,00 worden afgewikkeld. Er was echter sprake van blijvend orthopedisch letsel, waarbij de ernst van dit letsel nog niet door middel van een medische expertise was in kaart gebracht.

In samenspraak met onze medisch adviseur werd alsnog een medische expertise verricht. Ondertussen regelden wij voorschotten voor deze mevrouw. Na de medische expertise kon de zaak van deze cliënt door onze tussenkomst worden geregeld met een slotbetaling van maar liefst € 103.000,00, hetgeen een totale schadevergoeding betekende van € 110.000,00.

20190718-justiz-lq-047

Recente Artikelen

  • Compleet gratis juridische hulp
  • Directe opstart van jouw zaak
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 5-sterren recensies van clienten