Schadevergoeding bedrijfsongeval

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Wat kan Justiz voor jou betekenen?

Een ongeval zit in een klein hoekje

Recht op een schadevergoeding bedrijfsongeval?

Ben je slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Dan heb je misschien recht op een schadevergoeding bedrijfsongeval. Deze schadevergoeding wordt gebaseerd op alle kosten die je hebt gemaakt na het ongeval. Het kan hierbij gaan om relatief kleine kosten (zoals een kapotte broek) maar ook om grote kostenposten, bijvoorbeeld omdat je arbeidsongeschikt bent geraakt. Ben je benieuwd welke stappen je moet ondernemen na een arbeidsongeval? Laat je dan voorlichten door het team van Justiz. Wij zijn gespecialiseerd in schade-letsel en zorgen er voor dat jij de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt.

Lees meer

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Succesverhalen

Wat hebben we in de afgelopen tijd meegemaakt?

SVI-verzekeraar bood te weinig

Eén van onze Justiz cliënten uit een dorp in de Randstad meldde zich in 2018 bij ons, nadat haar eigen SVI-verzekeraar haar eind 2017 had aangeboden om haar letselschade met een slotbetaling van € 8.000,00 te regelen. Daarmee zou haar schade voor € 9.500,00 worden afgewikkeld. Er was echter sprake van blijvend orthopedisch letsel, waarbij de ernst van dit letsel nog niet door middel van een medische expertise was in kaart gebracht.

In samenspraak met onze medisch adviseur werd alsnog een medische expertise verricht. Ondertussen regelden wij voorschotten voor deze mevrouw. Na de medische expertise kon de zaak van deze cliënt door onze tussenkomst worden geregeld met een slotbetaling van maar liefst € 103.000,00, hetgeen een totale schadevergoeding betekende van € 110.000,00.

20190718-justiz-lq-047

Recente Artikelen

  • Compleet gratis juridische hulp
  • Directe opstart van jouw zaak
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 5-sterren recensies van clienten