Home » Schadevergoeding bedrijfsongeval

Schadevergoeding bedrijfsongeval

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Recht op een schadevergoeding bedrijfsongeval?

Ben je slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Dan heb je misschien recht op een schadevergoeding bedrijfsongeval. Deze schadevergoeding wordt gebaseerd op alle kosten die je hebt gemaakt na het ongeval. Het kan hierbij gaan om relatief kleine kosten (zoals een kapotte broek) maar ook om grote kostenposten, bijvoorbeeld omdat je arbeidsongeschikt bent geraakt. Ben je benieuwd welke stappen je moet ondernemen na een arbeidsongeval? Laat je dan voorlichten door het team van Justiz. Wij zijn gespecialiseerd in schade-letsel en zorgen er voor dat jij de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt.

Bedrijfsongeval schadevergoeding: hoe gaan we te werk?

De hoogte van een bedrijfsongeval schadevergoeding is afhankelijk van diverse factoren. Wij nemen daarom eerst uitgebreid jouw situatie onder de loep. Welke schade heb je geleden? En welke kosten kun je eventueel nog verwachten als gevolg van het ongeval? Aan de hand hiervan maken we een prognose. Uiteraard nemen we ook contact op met de aansprakelijke partij (jouw werkgever en diens verzekering). De stap die hierop volgt is vaak een onafhankelijk medisch onderzoek of een re-integratie project. Tot slot zul jij de schade vergoed krijgen. Doordat wij weten welke stappen we moeten ondernemen, zal het proces zo snel en efficiënt mogelijk verlopen.

Meer weten over schadevergoeding na bedrijfsongeval?

Wil je meer weten over schadevergoeding na bedrijfsongeval? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind je veel praktische informatie en kun je meer lezen over onze werkwijze en het stappenplan dat je doorloopt na een bedrijfsongeval. Daarnaast vind je online al onze contactgegevens. Stuur ons gerust een e-mail, bel ons of vul het contactformulier in als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een face to face meeting. Zo komen we graag langs bij jou op locatie maar ben je ook van harte welkom in één van onze kantoren. Graag tot ziens bij Justiz.

Lees meer

Hulp nodig?

Mocht jij je herkennen in het bovenstaande of heb je vragen over de behandeling van jouw letsel(schade), neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Hulp nodig?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.