Schadevergoeding slachtoffer

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Wat kan Justiz voor jou betekenen?

Een ongeval zit in een klein hoekje

De juiste schadevergoeding voor een slachtoffer

Ben jij op zoek naar een juridisch specialist die je helpt om een schadevergoeding te krijgen als je betrokken bent geweest bij een ongeval? Wellicht heb je hier dusdanige schade bij opgelopen dat je (tijdelijk) niet kunt werken en dat je minder inkomsten hebt. Het kan natuurlijk niet dat je dan in de problemen komt, terwijl het ongeval niet jouw schuld was. Om een schadevergoeding als slachtoffer te krijgen is het goed om een specialist in te schakelen die jou helpt bij alle stappen die hiervoor nodig zijn. We kunnen je niet helpen om de tijd terug te draaien en het ongeval ongedaan te maken, maar we staan wel klaar om ervoor te zorgen dat jij weer verder kunt met je leven.

Lees meer

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Succesverhalen

Wat hebben we in de afgelopen tijd meegemaakt?

SVI-verzekeraar bood te weinig

Eén van onze Justiz cliënten uit een dorp in de Randstad meldde zich in 2018 bij ons, nadat haar eigen SVI-verzekeraar haar eind 2017 had aangeboden om haar letselschade met een slotbetaling van € 8.000,00 te regelen. Daarmee zou haar schade voor € 9.500,00 worden afgewikkeld. Er was echter sprake van blijvend orthopedisch letsel, waarbij de ernst van dit letsel nog niet door middel van een medische expertise was in kaart gebracht.

In samenspraak met onze medisch adviseur werd alsnog een medische expertise verricht. Ondertussen regelden wij voorschotten voor deze mevrouw. Na de medische expertise kon de zaak van deze cliënt door onze tussenkomst worden geregeld met een slotbetaling van maar liefst € 103.000,00, hetgeen een totale schadevergoeding betekende van € 110.000,00.

20190718-justiz-lq-047

Recente Artikelen

  • Compleet gratis juridische hulp
  • Directe opstart van jouw zaak
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 5-sterren recensies van clienten