Alles over schadevergoeding

Rechtsbijstandverzekering bij letselschade

Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van rechtsbijstand bij een juridisch geschil. De verzekering geeft recht op rechtshulp als je een conflict krijgt over bijvoorbeeld een koop- of huurcontract of als je betrokken raakt bij een verkeersongeluk waarbij je letselschade oploopt.

Ontevreden over behandeling van letselschade door rechtsbijstandverzekering?

Bij Justiz Letselschade krijgen we regelmatig cliënten te maken die niet tevreden zijn met de behandeling van hun letselschade door hun rechtsbijstandverzekering. Meestal heeft men het gevoel dat de rechtsbijstandverzekeraar niet voldoende aandacht voor de zaak heeft. Dat komt omdat de letselschadebehandelaars bij een rechtsbijstandverzekeraar vaak wel meer dan honderdvijftig dossiers tegelijk moeten behandelen. Bij Justiz Letselschade is dat gelukkig anders geregeld.

Justiz Letselschade maakt het verschil

Onze letselschade-experts behandelen gemiddeld ongeveer 80 dossiers. Daardoor kunnen wij uw zaak met voldoende aandacht, deskundigheid en betrokkenheid behandelen en kunnen wij voor u het verschil maken.

U heeft altijd het recht om uw letselschadezaak aan Justiz Letselschade over te dragen. Dat kost u niets, omdat de aansprakelijke partij onze kosten moet vergoeden.

Wilt u weten of wij ook voor u het verschil kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met u op en wij leggen u uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Jouw letselschade direct melden?

Binnen 1 werkdag, maar meestal al binnen enkele werkuren, spreek jij een advocaat of jurist uit jouw regio.

    Type letsel

    Vestiging

    Advies over rechtsbijstand?

    Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.