Smartengeld aanrijding

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Wat kan Justiz voor jou betekenen?

Een ongeval zit in een klein hoekje

Smartengeld aanrijding

De angst om aangereden te worden is een ware nachtmerrie voor veel mensen. Toch kan het je ook echt overkomen. Uiteraard zijn er kleine ongevallen na een aanrijding. Misschien heb je bijvoorbeeld een schaafwond of iets dergelijks. In dat geval is er geen groot probleem, maar een ongeval kan ook dermate heftig zijn dat je er je hele leven last van kan hebben. Er zijn bijvoorbeeld situaties waarbij je arbeidsongeschikt kan worden verklaard. Als je aangereden wordt en je hebt schade, dan wordt dit juridisch gezien letselschade genoemd. Enerzijds betreft dit fysieke schade, maar ook mentale schade kan een gevolg zijn. Als je mentale schade wil verhalen dan wordt dit smartengeld aanrijding genoemd. Wij kunnen je helpen om Smartengeld aanrijding te claimen. Dit kan juridisch namelijk lastig zijn.

Lees meer

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Succesverhalen

Wat hebben we in de afgelopen tijd meegemaakt?

SVI-verzekeraar bood te weinig

Eén van onze Justiz cliënten uit een dorp in de Randstad meldde zich in 2018 bij ons, nadat haar eigen SVI-verzekeraar haar eind 2017 had aangeboden om haar letselschade met een slotbetaling van € 8.000,00 te regelen. Daarmee zou haar schade voor € 9.500,00 worden afgewikkeld. Er was echter sprake van blijvend orthopedisch letsel, waarbij de ernst van dit letsel nog niet door middel van een medische expertise was in kaart gebracht.

In samenspraak met onze medisch adviseur werd alsnog een medische expertise verricht. Ondertussen regelden wij voorschotten voor deze mevrouw. Na de medische expertise kon de zaak van deze cliënt door onze tussenkomst worden geregeld met een slotbetaling van maar liefst € 103.000,00, hetgeen een totale schadevergoeding betekende van € 110.000,00.

20190718-justiz-lq-047

Recente Artikelen

  • Compleet gratis juridische hulp
  • Directe opstart van jouw zaak
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 5-sterren recensies van clienten