Smartengeld bedrijfsongeval

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Wat kan Justiz voor jou betekenen?

Een ongeval zit in een klein hoekje

Smartengeld bedrijfsongeval claimen met hulp van Justiz

Een bedrijfsongeval kan grote gevolgen hebben. Zowel qua lichamelijke en materiële schade als qua emotionele schade. Smartengeld bedrijfsongeval is een manier om de emotionele schade enigszins te compenseren. De hoogte van het smartengeld is echter vrij lastig vast te stellen. Heb je hulp nodig bij het vaststellen en het claimen van smartengeld? Schakel dan het team van Justiz in. Wij zijn gespecialiseerd in letselschade en geven je graag een vrijblijvend advies. Zo is het verstandig om er rekening mee te houden dat het smartengeld in Nederland vaak slechts “een pleister op de wond” is. Toch kan deze compensatie jou wel een stukje erkenning en troost bieden.

Lees meer

Letselschade opgelopen?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Succesverhalen

Wat hebben we in de afgelopen tijd meegemaakt?

SVI-verzekeraar bood te weinig

Eén van onze Justiz cliënten uit een dorp in de Randstad meldde zich in 2018 bij ons, nadat haar eigen SVI-verzekeraar haar eind 2017 had aangeboden om haar letselschade met een slotbetaling van € 8.000,00 te regelen. Daarmee zou haar schade voor € 9.500,00 worden afgewikkeld. Er was echter sprake van blijvend orthopedisch letsel, waarbij de ernst van dit letsel nog niet door middel van een medische expertise was in kaart gebracht.

In samenspraak met onze medisch adviseur werd alsnog een medische expertise verricht. Ondertussen regelden wij voorschotten voor deze mevrouw. Na de medische expertise kon de zaak van deze cliënt door onze tussenkomst worden geregeld met een slotbetaling van maar liefst € 103.000,00, hetgeen een totale schadevergoeding betekende van € 110.000,00.

20190718-justiz-lq-047

Recente Artikelen

  • Compleet gratis juridische hulp
  • Directe opstart van jouw zaak
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 5-sterren recensies van clienten