Home » Smartengeld bedrijfsongeval

Smartengeld bedrijfsongeval

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Smartengeld bedrijfsongeval claimen met hulp van Justiz

Een bedrijfsongeval kan grote gevolgen hebben. Zowel qua lichamelijke en materiële schade als qua emotionele schade. Smartengeld bedrijfsongeval is een manier om de emotionele schade enigszins te compenseren. De hoogte van het smartengeld is echter vrij lastig vast te stellen. Heb je hulp nodig bij het vaststellen en het claimen van smartengeld? Schakel dan het team van Justiz in. Wij zijn gespecialiseerd in letselschade en geven je graag een vrijblijvend advies. Zo is het verstandig om er rekening mee te houden dat het smartengeld in Nederland vaak slechts “een pleister op de wond” is. Toch kan deze compensatie jou wel een stukje erkenning en troost bieden.

Onze werkwijze bedrijfsongeval smartengeld claimen

Onze werkwijze om bedrijfsongeval smartengeld te claimen is afhankelijk van diverse factoren. Ons allereerste advies is daarom om na een bedrijfsongeval een arts te raadplegen en de werkgever te informeren. Daarna is het verstandig om zo snel mogelijk Justiz in te schakelen. Hoe eerder we informatie en bewijzen kunnen verzamelen, hoe eerder we dit –vaak emotionele- proces tot een goed einde kunnen brengen. Goed om te weten: advies aan ons is vragen is gratis en geheel vrijblijvend. Afhankelijk van onze prognose beslis je zelf of je het traject wilt opstarten. Ook leggen wij tijdens dit advies graag ons stappenplan en onze werkwijze uit.

Recht op smartengeld na bedrijfsongeval?

Wil je weten of je recht hebt op smartengeld na bedrijfsongeval? Contacteer ons dan direct voor een adviesgesprek. Onze experts weten vaak een prima prognose van jouw zaak te geven. Ook voor een second opinion ben je bij ons van harte welkom. Tot slot vind je op onze website veel praktische informatie en nuttige blogs. Neem gerust eens de tijd om deze op je gemak door te lezen. Hoe je in contact met ons komt? Dat is via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Na het invullen van het contactformulier nemen wij uiterlijk binnen één werkdag contact met je op.

Lees meer

Hulp nodig?

Mocht jij je herkennen in het bovenstaande of heb je vragen over de behandeling van jouw letsel(schade), neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Hulp nodig?

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.