mr. Mandy ClausLetselschade Expert

Mandy Claus is na haar rechtenstudie gaan werken bij een grote rechtsbijstandverzekeraar en heeft zich daar gespecialiseerd in het letselschaderecht. Zij is sinds 2011 werkzaam in de branche als belangenbehartiger en staat slachtoffers met veel zorg persoonlijk bij.

Mandy Claus heeft in 2011 haar rechtenstudie aan de Universiteit van Nijmegen afgerond en is vervolgens gaan werken bij DAS. Zij heeft zich hierbij verdiept in het letselschaderecht. Zij staat sindsdien slachtoffers bij in diverse soorten letselschadezaken, zoals verkeersongevallen, medisch incidenten, bedrijfsongevallen etc. Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij deze rechtsbijstandverzekeraar, heeft Mandy de overstap gemaakt naar Justiz waar zij per 1 juli 2021 werkzaam is.

Mandy zorgt ervoor dat uw belangen op de juiste manier behartigd worden en staat u daarbij met veel zorg bij. Zij heeft oog voor details en vindt een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Daarnaast zal ze vechten voor waar u als slachtoffer recht op heeft, zodat u zich volledig kunt richten op het herstel.

 

Mandy over Justiz:

“Het motto en de visie van Justiz passen perfect bij mij. Bij iedere stap vraag ik mij af: hoe zou ik willen dat mijn zaak behandeld zou worden? Als ervaringsdeskundige weet ik wat je als slachtoffer allemaal meemaakt en dat helpt mij om een luisterend oor te bieden en vervolgens de juiste stappen te zetten. Bij Justiz werken juristen met passie voor het vak, maar ook met een hart voor de cliënt. Die combinatie vind ik heel belangrijk. Ik deins tegelijkertijd niet terug voor een discussie met de wederpartij en zal altijd een realistisch beeld schetsen van de situatie. Belangrijker, mijn cliënten kunnen zich volledig richten op hun herstel en ik regel de rest.”