Vacature Letselschade-expert / jurist

 In Vacatures

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bevlogen letselschade-expert / jurist voor 32 tot 40 uur per week. Justiz Letselschade werkt in principe landelijk. Op basis van de regionale spreiding van onze kantoren en medewerkers zijn we nu – bij voorkeur – op zoek naar iemand die woonachtig is in de Randstad en / of bereid is voornamelijk in de Randstad te werken.

Als letselschade-expert bij Justiz ben je verantwoordelijk voor de integrale regeling van de letselschades van onze cliënten. Je bent hierin gedreven en hebt een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Je legt waar nodig bezoeken af aan onze cliënten en onderhoudt op communicatief vaardige wijze de contacten met hen en met de betrokken verzekeraars, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen, herstelcoaches, rekenkundigen enzovoorts. Hierbij ben je verantwoordelijk voor een overzichtelijk dossierbestand en werk je zelfstandig vanuit huis. Uiteraard is er daarbij ondersteuning van ons secretariaat en zijn er geregeld contact- en overlegmomenten in teamverband. 

Wie we zijn

Justiz Letselschade werd in 2016 opgericht. Sindsdien is ons kantoor uitgegroeid tot een team van zes enthousiaste medewerkers. Vier van ons zijn actief als letselschade-experts / juristen. Twee van onze medewerkers verzorgen de administratie en het secretariaat.

Onze experts zijn allemaal aangesloten bij het NIVRE en / of het NIS. Ook is Justiz Letselschade ingeschreven in het Register Letselschade en verder voldoen wij aan de eisen van het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Door verspreiding in het land kunnen wij onze dienstverlening landelijk aanbieden. Omdat elke expert een overzichtelijk dossierbestand beheert, willen en kunnen wij een persoonlijke en betrokken dienstverlening aan onze cliënten waarmaken.

Onze missie

Bij Justiz draait alles – zoals de naam het al zegt – om gerechtigheid. Wij zorgen ervoor dat mensen die geraakt zijn door een letselschade met kordate adviezen worden bijgestaan. Dit doen we door een betrokken, betrouwbare, deskundige en dienstbare aanpak. Bij Justiz zijn we allemaal mensen-mensen en daarom proberen we ons steeds zoveel mogelijk te verplaatsen in wat onze cliënten nodig hebben. We helpen mensen om er beter uit te komen met hun recht en hun herstel. Dat is onze passie en onze missie bij elke letselschadezaak die op ons pad komt!

Website

Bezoek onze website: www.justiz.nl voor meer informatie over ons bedrijf.

Wat vragen we van je?

We zoeken een zelfstandig werkende collega die voor circa 32 tot 40 uur per week beschikbaar is en de wens en mogelijkheid heeft om (voornamelijk) vanuit huis te werken. We hebben iemand nodig die in een relatief jong team past, communicatief vaardig en representatief is en iemand die een passie heeft voor de inhoudelijke kant van het letselschade vak. Een sociaal, empathisch en integer karakter zijn een must.

Aantoonbare ervaring en het afgerond hebben van of gestart zijn met de relevante vakopleidingen in de letselschadebranche zijn belangrijk.

Hiernaast verwachten we dat je een goede beheersing van de Nederlandse schrijftaal hebt en typevaardig bent, net als dat je vlot kunt omgaan met programma’s als Outlook, Word, Excel en ons digitale dossierbeheer systeem. Ook zoeken we iemand die accuraat te werk gaat op het gebied van dossieradministratie en bijvoorbeeld het bijhouden van een schadestaat. 

Wat bieden we je?

Tegenover de eigen zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt, staat dat we je in ons team veel flexibiliteit kunnen bieden wat betreft het inrichten van jouw werktijden en agenda. Hiernaast bieden we je een marktconform-plus salaris en voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden in het letselschade vak. En uiteraard word je voor deze functie toegerust met een leaseauto en een volledige ingerichte werkplek bij je thuis.

Sollicitaties

Wanneer je jezelf herkent in dit profiel, dan vragen we je om jouw sollicitatiebrief met C.V. aan ons op te sturen. Jouw sollicitatiebrief en C.V. kun je sturen naar info@justiz.nl.

Vragen

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen of wil je meer informatie? Neem dat contact op met Martijn Stolk. Hij is bereikbaar op: 06 – 15 20 03 78. Zijn e-mailadres is: m.stolk@justiz.nl

Recent Posts